|

Здравейте и Наздраве |
|
|
|
Apr 27 2014, 10:43 PM
|
|
Здравейте  създавам я за такива като мен,дето рядко имат възможност да пишат тук/по лични или финикийски съображения/........ъммм........... чи то майче е едно и също....... Радвам се ,че Форума съществува, и дано да пребъде!!!!!!!! Хубаво е,че е в първоначалния си вид, в който всички сме го приели......еле пък аз... За мен ще бъде удоволствие /за вас не знам/да пиша за щяло и не щяла по темите.....ама даже не се и опитвайте да ме спрете........ Напоследък често се губя по европата/с малко е/и нямам възможност да чета или пиша.....не,че на някого му е домъчняло за мен..... И така момчета,радвам се,че ви има.....на фона на цялото ловно интерн.пространство ние/ако позволите/сме неопетнени........ Поздрави и приятна вечер!!!!!!!!
|
|
|
|
Apr 28 2014, 10:15 AM
|
Баш ловец

Група: Модератори
|
Цитат(к100 @ Apr 27 2014, 10:43 PM)  Здравейте  създавам я за такива като мен,дето рядко имат възможност да пишат тук/по лични или финикийски съображения/........ъммм........... чи то майче е едно и също....... Радвам се ,че Форума съществува, и дано да пребъде!!!!!!!! Хубаво е,че е в първоначалния си вид, в който всички сме го приели......еле пък аз... За мен ще бъде удоволствие /за вас не знам/да пиша за щяло и не щяла по темите.....ама даже не се и опитвайте да ме спрете........ Напоследък често се губя по европата/с малко е/и нямам възможност да чета или пиша.....не,че на някого му е домъчняло за мен..... И така момчета,радвам се,че ви има.....на фона на цялото ловно интерн.пространство ние/ако позволите/сме неопетнени........ Поздрави и приятна вечер!!!!!!!! Пиши си майна, каквото ти е на сърце.....добро хрумване
|
|
|
|
Apr 29 2014, 02:39 PM
|
|
Цитат(koko223 @ Apr 28 2014, 11:15 AM)  Пиши си майна, каквото ти е на сърце.....добро хрумване  Ще пиша не,ами и клавиатурата ще подпаля..... Засега с един пръст,ама по-нататък ще се изуча.... Яд ме е,че нямам фотоапарат...тук често ставам свидетел на ловни случки който си заслужават да се споделят. Особено във Франция и Германия..... И не само ловни..
|
|
|
|
May 6 2014, 04:20 PM
|
|
Честит Празник на всички Именници!!!!!!!
Да им е честито името,а пък те да са живи и здрави!!!!!
За здрава глава--- студена ракия с прясна салата....
За здрав стомах---- студена бира с топло агнешко....
Н А З Д Р А В Е!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
May 6 2014, 06:49 PM
|
|
Цитат(к100 @ May 6 2014, 05:20 PM)  Честит Празник на всички Именници!!!!!!!
Да им е честито името,а пък те да са живи и здрави!!!!!
За здрава глава--- студена ракия с прясна салата....
За здрав стомах---- студена бира с топло агнешко....
Н А З Д Р А В Е!!!!!!!!!!! Наздраве !
|
|
|
|
May 6 2014, 09:10 PM
|
|
Наздраве !!!!!!!( абе тия с чашите откъде ги намери,при мен ги няма)
Сигурен съм ,че празнуваш подобаващо..
|
|
|
|
May 14 2014, 09:06 PM
|
|
Ей момчета да знаете,много уважавам дядо Господ!!!!!!!!!!!! За всичко е помислил,най-вече за нас...... Един път в годината дърветата цъфтят....... Всяка година има четири сезона..... Всяка година жените имат дванадесет цикъла.... Само на нас мъжете е отредил да имаме всеки Божи ден ракиено време........ И ето то дойде....за кой по -рано,за кой по-късно....важното е да не се пропусне........ Не Богохулствайте !!!!!!!!!!! Дайте си това което заслужава те!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
May 14 2014, 09:07 PM
|
|
Ей момчета да знаете,много уважавам дядо Господ!!!!!!!!!!!! За всичко е помислил,най-вече за нас...... Един път в годината дърветата цъфтят....... Всяка година има четири сезона..... Всяка година жените имат дванадесет цикъла.... Само на нас мъжете е отредил да имаме всеки Божи ден ракиено време........ И ето то дойде....за кой по -рано,за кой по-късно....важното е да не се пропусне........ Не Богохулствайте !!!!!!!!!!! Дайте си това което заслужава те!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
May 15 2014, 10:34 PM
|
|
Ейй,егоисти пиете си питието и едно наздраве не казвате..... То за рождените и именни дни е ясно.....има си графа....ама като няма такива, какво... не пиете ли???????? Стоя си аз тука на едно скапано място и ми се пие,че две не виждам(броя едно-три,едно-три) и няма с кого да си кажа Значи,кой когато седне на масата ,да се сеща за другите и да казва Н А З Д Р А В Е!!!!!! С повод и без повод да си казваме По повод повода да ви кажа...аз имам баджанак...ама баджанак та дрънка.....ама младо момче.....и не ги разбира тия работи... И нашите две черни мамби решиха,че щом се пие без повод било битов алкохолизъм.......оооо добре.. И като се започна..... -Баджо лястовичката дойде.. -Баджо сняг,дъжд,градушка вали...и се стигне до.. До Баджо кучето лае.... Те ще ни кажат дали имаме,или нямаме повод!!!!!!!!!!! Айди бе!!!!!!!!!! И да бием и да паднем,пак ще се напием... С повод и без повод резултата е 1-1 за нас... Ай ся
|
|
|
|
May 16 2014, 10:44 PM
|
|
А бе уважавам си го аз дядо Господ,и това е!!!!
Ей го на, днес пак дойде ракиеното време..
Ай ся Н А З Д Р А В Е!!!!!!
|
|
|
|
May 20 2014, 12:12 AM
|
|
Здравейте и от мен,гледам форума пак се появил.
|
|
|
|
May 20 2014, 08:11 PM
|
Баш ловец

|
Това е майна форум фантом, форумистите си почиват известно време и като им дойде музата пак се активизират
|
|
|
|
May 20 2014, 10:39 PM
|
|
Живи и здрави,важното е да сме готини и позитивни
|
|
|
|
May 22 2014, 09:47 AM
|
Баш ловец

|
К100 , гледам майна имаш рожден ден, че и бая лазарници си навъртял, затова да ти пожелая както се казва крепко здраве и радости ловни  А ти май отиваш зодия близнаци, значи в тебе има двама човека, така , че спокойно можеш да си къркаш сам и да си викаш На здраве
|
|
|
|
May 22 2014, 10:09 PM
|
|
Жив и здрав к100,дано здравето и късмета те гонят кико вепър разгонена свинкя-наздраве
|
|
|
|
May 23 2014, 08:09 AM
|
|
Благодаря колеги,ще празнувам днес.
Късно снощи се прибрах в Бг.
|
|
|
|
May 24 2014, 10:25 AM
|
|
Ууффф,наздраве,наздраве ама от снощното наздраве така ми пуши главата,че............
Ако бях министър със закон щях да го забраня това пиене........
Ама ей сега с една биричка ще релаксирам.....
|
|
|
|
May 24 2014, 08:13 PM
|
|
Ей момчета,като ви казвах аз ,че дядо Господ е мой човек ,вие не ми вярвахте........ама така е........ Ей го на........добре е ,че не ме направи министър......малииииий каква простотия щях да направя...... А ся
|
|
|
|
May 24 2014, 08:26 PM
|
Баш ловец

|
А бе Американците опитаха със сухия режим ама нищо не се получи, като изключим мощното забогатяване на мафиотите
|
|
|
|
May 24 2014, 09:09 PM
|
|
Коко ме определи......до обяд работя за правителството,след обяд за мафията....
А,,,, ся къф съм?????????
Как къф бе,,,,,,,правя си кефа!!!!!!!!
И не ми пука нито за едните ,нито за другите!!!!!!!
Ай ся Н А З Д Р А В Е !!!!!!
|
|
|
1 потребители четат тази тема (1 гости и 0 анонимни потребители)
Балкански Ловец
|
|